Hippo-Vof

Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden...

Welkom

Iedereen heeft herinneringen in de vorm van beeldmateriaal. Foto's, dia's, videobanden, super-8 films, negatieven. Vaak opgeborgen in albums of dozen op zolder, verkleurd en verstoft door de tijd.

HIPPO-VOF kan daar iets mee doen voor u.

Daarnaast helpen wij ondernemers graag om hun bedrijf te voorzien van beeldmateriaal, in de vorm van bedrijfspresentaties of van een virtual tour op uw eigen website.

Beelden zeggen tenslotte meer dan 1000 woorden!

Nu ook: XML-formulieren, een nieuwe dienst van ons bedrijf. Zie Actueel hiernaast.

We zijn een klein bedrijf, gestart in 2005. Ontstaan uit ons enthousiasme voor foto's, computers en historie. De vele combinaties van mogelijkheden van deze drie items blijft ons nog steeds nieuwe mogelijkbieden bieden.

En die willen we graag met u delen.

Bekijk via de knoppen hiernaast de mogelijkheden die wij u bieden rond het werken met foto's, video, dia's, filmen en uw website.

Onder de knop Speciaal kunt kennismaken met een presentatie rond een heel persoonlijk levensverhaal.

Opa en Oma Zantkuijl
Opa en Oma Zantkuijl

En heeft u na afloop van uw "site-seeing" nog een vraag, aarzel dan niet om deze aan ons voor te leggen. Dit kan via de knop Contact.

Wij brengen uw herinneringen tot leven

Wist je dat......

    We al vele kilometers film en video overgezet hebben naar een digitaal beelbestand? En duizenden foto´s, negatieven en dia´s naar een CD of een slideshow? Het is een intensieve klus. En nog altijd, na zoveel jaar, vinden we dat leuk om te doen. Herinneringen opfrissen en bewaren voor de generaties na ons. Totdat, over een jaar of 25, wij of anderen weer druk zullen zijn om al die Dvd´s en Cd´s weer over te zetten naar…. Tja, wat zal er dan voor beelddrager zijn? Spannend, niet?

    En dat

    We binnen Hippo-Vof ook een afdeling hebben voor het bouwen van interactieve formulieren en websites in HTM5 met css?

    En dat

    We het bijzonder waarderen als we reacties van bezoekers krijgen op onze website of onze producten? En ook vragen meer dan welkom zijn? Doen? Kijk dan bij Contact

Contactinformatie

an image

Hippo-Vof

Markhorst 7

7009 LD Doetinchem


Email: info@hippo-vof.nl

Phone: 0314-393403

KvK nr: 9152311

Contact Us

Copyright © 2019 Hippo-Vof. All Rights Reserved.