Hippo-Vof

Omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden...

XML- en PHP-formulieren op uw website.

XML en PHP zijn codetalen in de computerwereld. Een algemene manier voor het uitwisselen van gegevens op een veilige manier. De gegevens worden op een beveiligde manier (PDF) verstuurd via internet en worden pas na inlezen door de eindgebruiker weer leesbaar.

Zo kunt u op uw website formulieren-op-maat plaatsen, die door gebruikers online kunnen worden ingevuld. Een bestellijst bijvoorbeeld, of een inschrijfformulier voor een ouderavond, een bedrijfsuitje. In groter verband: voor de aanmelding voor allerlei vormen van kinderopvang, inschrijving op scholen, sportverenigingen, of andere groeperingen.

Omdat deze formulieren in overleg met u ontworpen worden, krijgt u altijd die informatie binnen die u voor uw administratie nodig heeft. Ook kunt u op deze wijze de incasso en betalingen administreren.

Een dergelijk formulier kan samenwerken met het programma dat u al heeft voor uw administratie, het maakt papieren aanmeldingen overbodig, en daarmee heel veel typwerk voor uw werknemer(s). Dit bespaart u kostbare uren en vermindert de foutgevoeligheid bij het invoeren van gegevens.

Wel dient het programma dat u nu gebruikt geschikt te zijn voor het inlezen van XML-en PHP-formulieren, informeert u hier wel eerst naar.

Kosten:

Omdat de indeling van het formulier helemaal door u bepaald wordt, is een prijs niet van te voren aan te geven, maar als u ons uw vraag voorlegt, krijgt u van ons vooraf een vrijblijvende offerte op maat.

Ook is het mogelijk het (periodiek) bijwerken en/of bijstellen van het formulier via Hippo-Vof te regelen, voor een vooraf overeengekomen prijs. U heeft dan altijd een actueel formulier op uw website.

Heeft u nog een vraag, aarzel dan niet om deze aan ons voor te leggen. Dit kan via de knop Contact.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van XML-formulieren.

Inschrijfformulier Hippo-Vof KOV dagarrangementen.

Dit is een voorbeeld voor de kinderopvang waarbij uitgegaan is van een vaste uurprijs van € 5,88. U kunt de opvang, het vervoer, maaltijden en activiteiten aangeven. Het formulier berekent de subtotalen en de totaalprijs, het aantal WK-uren, en de gemiddelde uurprijs. Dit zijn voor ouders belangrijke gegevens. Het formulier wordt automatisch verstuurd naar uw organisatie.

Inschrijfformulier TSO Kinderopvang Humanitas Regio Midden Gelderland 2011 - 2012

Tussenschoolse opvang is een nieuwe dienst voor de kinderopvangorganisaties. In dit formulier is uitgegaan van drie trimesters in een schooljaar, met vaste en flexibele opvang. Er zijn meerdere steden en scholen in één formulier verwerkt. Het formulier kiest na selectie van de school automatisch de correcte prijs en aantallen. Zo kunt u opvang-op-maat verwerken in één enkel formulier. Natuurlijk is de keus voor periodes en prijs afhankelijk van het beleid in uw organisatie.

Rekenformulier Hippo-Vof Kinderopvang 0-4 jaar 2009

Rekenformulier Hippo-Vof Kinderopvang 4-13 jaar 2009

Rekenformulier Hippo-Vof BSO 4-13 jaar 2011

Dit zijn 2 rekenformulieren (1 voor KDV en 1 voor BSO). Hiermee kunnen ouders en administratie op een eenvoudige manier de kosten en de opvanguren per maand berekenen. Dit vereenvoudigt de aanvraag voor kinderopvangtoeslag aanzienlijk. Het levert tevens tijdwinst op bij de administratie (= kostenbesparing). De formulieren zijn geheel aan te passen aan uw wensen.

Hippo-Vof Kinderopvang Proefberekening brutokosten, nettokosten 2010

Hippo-Vof Kinderopvang Proefberekening brutokosten, nettokosten 2011

Hippo-Vof Kinderopvang Proefberekening brutokosten, nettokosten 2012

Hippo-Vof Kinderopvang Proefberekening brutokosten, nettokosten 2013

Hippo-Vof Kinderopvang Proefberekening brutokosten, nettokosten 2014


Dit rekenformulier berekent welk kind de meeste opvanguren heeft en dus het eerste kind is voor de kinderopvangtoeslag. Het berekent het bruto- en nettobedrag voor de opvang voor u als ouder, naast de kinderopvangtoeslag waar u recht op heeft. Dit doet u door de uurprijs plus het aantal uren van de kinderopvang in te vullen en uw inkomensgegevens.

Hippo-Vof Kinderopvang Rekenformulier ouderbijdrage 2010

Dit een rekenformulier om als ouder alleen uw eigen bijdrage voor de kinderopvang te berekenen. Dit doet u door de uurprijs plus het aantal uren van de kinderopvang in te vullen met uw inkomensgegevens.

Rekenformulier Yunio KOV 0-4 jaar 2010

Rekenformulier Yunio BSO 4-13 jaar 2010

Binnenkort volgen hier meer voorbeelden.

Wist je dat......

    We al vele kilometers film en video overgezet hebben naar een digitaal beelbestand? En duizenden foto´s, negatieven en dia´s naar een CD of een slideshow? Het is een intensieve klus. En nog altijd, na zoveel jaar, vinden we dat leuk om te doen. Herinneringen opfrissen en bewaren voor de generaties na ons. Totdat, over een jaar of 25, wij of anderen weer druk zullen zijn om al die Dvd´s en Cd´s weer over te zetten naar…. Tja, wat zal er dan voor beelddrager zijn? Spannend, niet?

    En dat

    We binnen Hippo-Vof ook een afdeling hebben voor het bouwen van interactieve formulieren en websites in HTM5 met css?

    En dat

    We het bijzonder waarderen als we reacties van bezoekers krijgen op onze website of onze producten? En ook vragen meer dan welkom zijn? Doen? Kijk dan bij Contact

Contactinformatie

an image

Hippo-Vof

Markhorst 7

7009 LD Doetinchem


Email: info@hippo-vof.nl

Phone: 0314-393403

KvK nr: 9152311

Contact Us

Copyright © 2019 Hippo-Vof. All Rights Reserved.