Aannemersbedrijf G. Kranenbarg

Kwaliteit in bouwen en beveiliging

Pavatex producten

Houtvezelisolatieplaat voor gevelisolatiesystemen (BGI)

DIFFUTHERM

DIFFUTHERM is een geoptimaliseerde stucbare houtvezelisolatie-plaat opgebouwd uit meerdere lagen met verschillende massa’s. Het wordt met (rvs) nieten met brede rug of schotelschroeven/-pluggen op de houten of de massieve steenachtige ondergrond bevestigd. De bepleistering uitvoeren met geteste stucsystemen van gerenomeerde stucwerkleveranciers.diffuboard

DIFFUBOARD is een bestucbare isolatieplaat (BGI). Deze onderscheid zich door de homogene opbouw uit meerdere lagen (sandwich) met verhoogde dichtheid. Let op dat bij inblaasbare isolatie tussen de HSBstaanders de DIFFUBOARD pas na het vullen bepleisterd mag worden.Binnenisolatie van houtvezel

pavadentro

PAVADENTRO is een innovatieve, ecologische binnenisolatie. Ze maakt actief gebruik van zowel de capillaire geleidbaarheid als de hygroscopische eigenschappen van houtvezels en voorkomt zo de destructieve condensaatvorming. Bijkomend zorgt de door PAVATEX speciaal ontwikkelde groene werkzame laag voor een gecontroleerd vochttransport. De bevestiging gebeurt met nieten of isolatiepluggen op de volledige ondergrond. De bepleistering gebeurt met natuurlijke pleistersystemen op basis van leem- en kalkpleisters.

Flexibele houtvezelisolatie

pavaflex

PAVAFLEX is een flexibele houtvezelisolatie-deken met uitstekende thermische isolatie en warmte-opslag eigenschappen voor een diffusie- open bouwmethode. De huidvriendelijke isolatie-deken is eenvoudig met reguliere snij/zaag gereedschappen op maat te snijden/zagen. Door de flexibiliteit en de daardoor ontstane hoge klemwerking is PAVAFLEX snel, eenvoudig en voegloos tussen de balkenconstructies te verwerken.

Hoogwaardige houtvezelisolatieplaat

pavatherm

De PAVATHERM houtvezelisolatieplaat is universeel toepasbaar als dak-, wand- en vloerisolatie. De warmte-opslagcapaciteit, het warmte- isolerend vermogen en het handige formaat van de platen zijn goede argumenten voor het gebruik in een veel constructie mogelijkheden.ISOLAIR - Diffusie-open, waterwerende onderdakplaat

isolair

PAVATEX- onderdakplaten kunnen 3 maanden aan weer en wind worden blootgesteld in overeenstemming met de Europese standaard voor onderdakplaten EN 14964. ISOLAIR onderdakplaten zijn isolerend en mogen daarom bij de berekening van de dakisolatie mee gerekend worden. Voor het gebruik als onderdakplaat houdt a.u.b. rekening met het landspecifiek gebruik, de regels en de standaards in de technische documentatie. ISOLAIR onderdakplaten zijn als diffusie- open, waterwerende laag bij buitenmuren van houten elementen met geventileerde gevelbekleding te gebruiken.

PAVATHERM-PLUS - Waterwerende onderdakisolatieplaat

pavatherm-plus

Gecombineerde isolatieplaat van PAVATHERM en ISOLAIR.

Als Toepassing als dakisolatie: Als dakisolatie met waterkerende buitenlaag wordt PAVATHERM-PLUS of als buitenste laag van een PAVATEX warm-dak isolatie verlegd of men monteert direct op de daksporen/kepers als aanvulling van isolatie tussen de dakconstructie. Voor het gebruik als onderdakplaat houdt a.u.b. rekening met het landspecifiek gebruik, de regels en de standaards in de technische documentatie.

Toepassing als gevelisolatie: Als gevelisolatie is de PAVATHERMPLUS isolatieplaat geschikt voor steenachtige gevels als ook voor houtskeletbouw (hsb) met geventileerde gevelbekleding.

Hoofdpunten

RidgeBlade ook voor Nederland een goed alternatief!
Helaas nog niet beschikbaar voor Nederland.

Meer informatie RidgeBlade.

Meer Met Minder Douglas carpot/kapschuur Ecodak Douglas-bloembak1 Douglas tafelblad Douglas launchbank