Aannemersbedrijf G. Kranenbarg

Kwaliteit in bouwen en beveiliging

Nieuw type liggende windmolen!

RidgeBlade® is het eerste product uit de Power Collective en is de winnaar van de 2009 Nederlandse Postcode Loterij Green Challenge.

De RidgeBlade® is een innovatieve, betaalbare en effectieve manier om wind te benutten en om te zetten in de productie van elektriciteit.

RidgeBlade® richt zich op de issues die ook voorkomen bij de traditionele technologieën voor micro-wind generatoren. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat ook bij weinig of variabele wind dit een betrouwbare bron van elektriciteitsproductie is, terwijl de uiterlijke vorm geen storende factor is. Dit houdt ook in dat de RidgeBlade® geschikt is voor locaties met inbegrip van stedelijke woningen, agrarische gebouwen en ecologisch gevoelige gebieden zoals Nationale Parken.

De RidgeBlade® is gemonteerd op de noklijn bovenop een gebouw en gebruikt de bestaande dakhelling om de heersende wind te sturen en te versnellen. De wind wordt gedwongen over de dakhelling te stromen, door de turbine.

Inbouwen PV paneel H 1100  Inbouwen PV paneel H 1100

De RidgeBlade® genereert elektriciteit vanuit een breed scala van windcondities waardoor het een rustige, discrete en effectieve manier is om de uitstoot van koolstofdioxide te verminderen en uw elektriciteitsrekening te verlagen. The Power Collectieve richt zich op een releasedatum in het begin van 2010. De verfijning van de afstemming en de performance testing zullen dan voltooid zijn als de Ridgeblade op de markt komt.

Wilt u meer weten? De Power Collective hoort graag van u en maakt u deelgenoot van de geheimen van de RidgeBlade.

Inbouwen PV paneel H 1100  Inbouwen PV paneel H 1100

The Power Collective Ltd, Unit 9, Innovation Centre, Conyngham Hall, Bond End, Knaresborough, North Yorks. HG5 9AY

Inbouwen PV paneel H 1100

Hoofdpunten

RidgeBlade ook voor Nederland een goed alternatief!
Helaas nog niet beschikbaar voor Nederland.

Meer informatie RidgeBlade.

Meer Met Minder Douglas carpot/kapschuur Ecodak Douglas-bloembak1 Douglas tafelblad Douglas launchbank