Aannemersbedrijf G. Kranenbarg

Kwaliteit in bouwen en beveiliging

GREENROCK

De Zoutwaterbatterij

De GREENROCK S-LIJN elektrische energieopslag.

GREENROCK, het zoutwater opslagsysteem, is verkrijgbaar met of zonder de aantrekkelijke batterijbehuizing. Het systeem is volledig voor gemonteerd en is als een plug-and-play product zeer gemakkelijk te installeren.

Schema-AC-gekoppelde-opslag

Het GREENROCK opslagsysteem kan een maximum vermogen geven van 1,5 kW tot 6 kW en heeft een opslagcapaciteit van 6 kWh tot 24 kWh. Deze Zoutwater systemen zijn zeer efficiënt, veilig, duurzaam en enorm kosteneffectief! Veilig, milieuvriendelijke en volledig onderhoudsvrij.

Het Amerikaans bedrijf Aquion heeft een eenvoudig idee ontwikkeld om de uitdaging van ‘s werelds stijgend energieverbruik en afhankelijkheid van hernieuwbare energiebronnen tegemoet te komen. Zij zijn de fabrikant van ’s werelds meest milieuvriendelijke en veiligste batterij met behulp van de gepatenteerde Aqueous Hybrid Ion (AHI™) technologie.

Aquion batterijen zijn gesloten opslagsystemen, gebaseerd op het unieke zoutwater elektrolyt. Ze gebruiken overvloedig beschikbare, niet-toxische materialen en moderne, kosteneffectieve fabricagetechnieken.

Deze zoutwater batterijen zijn volledig onderhoudsvrij en geoptimaliseerd voor een dagelijkse diepe ontlading. Zelfs frequente gedeeltelijke ladingen en ontladingen hebben geen invloed op de levensduur van de batterij.

Opbouw-batterij

GREENROCK is de veiligste en meest milieuvriendelijke oplossing voor stationaire elektrische energie opslag. In tegenstelling tot traditionele lithium-ion oplossingen is de werking gebaseerd op de zoutwater technologie. Deze is niet-brandbaar of explosief, veilig en geheel onderhoudsvrij.
GREENROCK opslagsystemen zijn perfect geschikt voor woningen en bedrijven die met de opgewekte energie hun eigen gebruik willen optimaliseren. De technologie heeft zich reeds bewezen in tienduizenden huishoudens.

PV met energieopslag

cradletocradle met tekst

Hoofdpunten

RidgeBlade ook voor Nederland een goed alternatief!
Helaas nog niet beschikbaar voor Nederland.

Meer informatie RidgeBlade.

Meer Met Minder Douglas carpot/kapschuur Ecodak Douglas-bloembak1 Douglas tafelblad