Aannemersbedrijf G. Kranenbarg

Kwaliteit in bouwen en beveiliging

MONIER INDAX PV-SYSTEEM


MONIER INDAX PV-SYSTEEM.

Het InDaX PV-systeem is ontworpen voor een perfecte integratie van hoogwaardige kristallijne PV-modules in daken met vrijwel alle gangbare typen dakpannen. Het systeem neemt de beschermende functie van de dakbedekking over en is esthetisch zeer aantrekkelijk.

Monier-InDaX PV systeem

Het InDaX PV-systeem voldoet aan de eisen op het gebied van brandveiligheid, regenbestendigheid, stormvaste bevestiging en ventilatie achter de modules die in het bijzonder aan geïntegreerde systemen worden gesteld. Het systeem heeft zijn regenbestendigheid in de eigen wind- en regentunnel van MONIER onder de zwaarste condities bewezen en vervult onder alle omstandigheden zijn beschermende functie als dakbedekking.

Het InDaX PV-systeem is zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatie en onderscheidt zich door zijn eenvoudige en snelle montage, van boven naar beneden, zonder aanpassingen aan de dakconstructie. De gebruikte polykristallijne modules met een nominaal vermogen van 250 Wp1 overtuigen door een hoge belastbaarheid (5.400 N/m2) en gehard anti-reflectie glas voor optimale prestaties ook in diffuus licht. Het kan zowel in horizontale als in verticale richting worden uitgebreid. Hiervoor zijn speciale uitbreidingssets (horizontaal/verticaal) verkrijgbaar.

Het exacte ontwerp van het systeem kan per project gemaakt worden. Tevens is het mogelijk een Velux ® dakvenster type 08 te integreren in een veld modules van het InDaX PV-systeem. Tot de leveringsomvang behoren, naast de PV-modules en gootstukken, ook de passende omvormer(s) en verbindingskabels.

Monier-InDaX PV systeem

Bent u geinteresseerd in de mogelijkheden neem contact op met ons.

Hoofdpunten

RidgeBlade ook voor Nederland een goed alternatief!
Helaas nog niet beschikbaar voor Nederland.

Meer informatie RidgeBlade.

Meer Met Minder Douglas carpot/kapschuur Ecodak Douglas-bloembak1 Douglas tafelblad Douglas launchbank