Aannemersbedrijf G. Kranenbarg

Kwaliteit in bouwen en beveiliging

De beste kwaliteit in beveiliging


Wat is veiligheid?


Veiligheid is een veilige en prettige woonomgeving waar de mogelijkheid voor inbraak tot een minimum wordt beperkt. In de buurt kijkt men naar elkaar om. Er wordt gesignaleerd of er personen aanwezig zijn met afwijkend gedrag. Ook zijn er geen smalle en donkere achterafsteegjes met slechte of geen verlichting. Er zijn geen hoge schuttingen van 2 m die het een inbreker gemakkelijk maken. Veiligheid is geen definitie van instellingen als PKVW, Borg , NBR, Brandweer, Politie of Gemeente. Het denken in kaders is juist een belemmering van die veiligheid. Het draait om u als bewoner/gebruiker en om dynamische samenwerking met professionals !


Er bestaat al jaren een misverstand over wat nu echt veiligheid voor gebouwen en woningen is. Om een pand goed te beveiligen dient niet alleen het hang- en sluitwerk inbraakbestendig te zijn om ongenode gasten buiten te houden, maar voor bewoners of gebruikers is het minstens zo belangrijk het pand snel te kunnen verlaten bij brand of andere calamiteiten. En dat hulpdiensten u kunnen bereiken als u binnen bent en hulp nodig heeft.


Wij als Gediplomeerde PKVW-advieseurs houden met al deze aspecten rekening. Uw belang staat bij ons voorop. Hang- en sluitwerk op de woning dat voldoende inbraak werend is en geen extra handelingen vraagt bij openen en sluiten (een slot dat op 1 punt bedienbaar is, maar wel op meer punten sluit)


Voor de (thuis)zorg hebben we een cilinder waar geen extra kastje of sleutel voor nodig is. Er zijn cilinderleveranciers waar u zorgcilinders kunt bestellen waar uw bewonerssleutel op past maar ook een speciale sleutel voor de zorgverlener. Kies ook voor een kierstandhouder die door de zorgverlener van buitenaf te ontgrendelen is met een speciale sleutel. Hang de sleutel van uw vluchtdeur op reikwijdte van deze deur maar op een onzichtbare plaats van buitenaf en, indien er een raampje aanwezig is, buiten reikwijdte van de inbreker. U moet erbij kunnen als u de deurkruk vasthoudt.


In de praktijk zien we vaak: Een extra slot op de voordeur, rolluiken voor de ramen en elektrisch alarmsysteem. Maar als er brand is, is dat extra slot juist extra gevaarlijk. En door die rolluiken kunt u moeilijk door het raam. U moet immers SNEL naar buiten kunnen!


Uitgangspunt altijd:
De bewoner moet eenvoudig naar binnen en naar buiten kunnen. Voor de inbreker maken we het graag zo moeilijk mogelijk!


Wilt u een beoordeling van uw thuissituatie?
Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis.

Contactinformatie

an image
Aannemersbedrijf
G. Kranenbarg

Markhorst 7
7009 LD Doetinchem

Email: info@gkranenbarg.nl
Phone: 0314-393403
Handelsreg.08045269


Hoofdpunten

RidgeBlade ook voor Nederland een goed alternatief!
Helaas nog niet beschikbaar voor Nederland.

Meer informatie RidgeBlade.

sleutel


Meer Met Minder


Douglas Carpot-kapschuur-2
Douglas kapschuur/carpot
Ecodak
Ecodak
Douglas-bloembak1
Douglas bloembak
Douglas tafelblad
Douglas tafelblad
Douglas tafeltjes
Douglas tafeltjes

Gerrit Kranenbarg is hier de winddeler.
Zoals u ziet zijn we zeer begaan met maatschappij en milieu en zetten onze woorden ook om in daden.

Foto's