Aannemersbedrijf G. Kranenbarg

Kwaliteit in bouwen en beveiliging

Contactinformatie

an image
Aannemersbedrijf
G. Kranenbarg

Markhorst 7
7009 LD Doetinchem

Email: info@gkranenbarg.nl
Phone: 0314-393403
Handelsreg.08045269


sleutel


Meer Met Minder


Douglas Carpot-kapschuur-2
Douglas kapschuur/carpot


Ecodak
Ecodak


Douglas-bloembak1
Douglas bloembak


Douglas tafelblad
Douglas tafelblad


Douglas tafeltjes
Douglas tafeltjes

Welkom

Aannemersbedrijf G. Kranenbarg is vanaf 1987 als zelfstandig aannemersbedrijf werkzaam in de regio Doetinchem en omstreken. Onze doelstelling is het leveren van kwaliteitswerk in de bouw en in mechanische beveiliging. Kwaliteit is onze eerste prioriteit, bij alle 3 pijlers in ons bedrijf.


Bouw

Vanaf 1968 werkzaam in de bouw veel ervaring met onderhoud, restauratie, nieuwbouw en klantenwerk. Alsmede grote kennis van oude bouwtechnieken die belangrijk zijn voor onderhoud en restauratie van oude en bestaande gebouwen.
Voor ons houdt dit in dat wij goed naar de vraag van onze klant luisteren en uitgaan van zijn/haar wens. Dit vertalen we naar de beste oplossing en materiaalkeus. We leggen altijd uit waarom we deze keus maken in uw situatie.

U ontvangt altijd vooraf op papier een duidelijk overzicht van de kosten voor de gebruikte materialen en het werkloon. Een klant weet van te voren waar hij voor kiest.

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden.


Beveiliging zorgwoningen

Voor de beveiliging van de zorgwoningen worden de PKVW bedrijven buitenspel gezet door de fabrikanten van de sleutelkluisjes. De fabrikanten bieden deze rechtstreeks aan aan de zorginstellingen en zijn niet vrij beschikbaar voor de betere beveiligingsbedrijven. Op deze manier wordt de prijs voor de service van toegang tot zorgwoningen kunstmatig hoog gehouden.

In de beveiligingsrichtlijn van het PKVW wordt de speciale zorgcilinder niet genoemd. Met toepassing van deze cilinder heeft de zorginstelling met 1 speciale sleutel toegang tot meerdere zorgwoningen terwijl de bewoners van de zorgwoning bij elkaar geen toegang hebben.

Deze oplossing is vele malen goedkoper dan de kunstmatige duurdere sleutelkluisjes.
Een ander bijkomstigheid voor de bewoners is dat er uitwendig aan de woning geen kenmerken zitten dat er een hulpbehoevend persoon op het betreffende adres woont en zodoende extra veiligheid aan de bewoners biedt.

Politiekeurmerk Veilig Wonen® - PKVW Infosheet Toegang tot zorgwoningen


Laatste sleutelkluis nieuws:

Puck Keysafe


Puck sleutelkluis SKG**

De Puck sleutelkluis SKG** is het enige gecertificeerde codeslot sleutelkluisje van Nederland. De Puck sleutelkluis is vanaf juli 2017 weer (beperkt) leverbaar.


Mechanische beveiliging.

Als betere beveiligingsspecialist, zijn we al sinds 1993 actief bezig met het beveiligen van woonhuizen en bedrijfspanden.

Voor de beveiliging van uw woning en of bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer dan 48 jaar ervaring in hang en sluitwerk, bij ons bent u aan het juiste adres voor eerlijke voorlichting en beveiliging.

Veiligheid in en rond uw woning wordt door ons ook beschouwd als een groot goed.

Als Gediplomeerd PKVW adviseur van Politiekeurmerk Veilig Wonen® werken wij volgens de PKVW richtlijnen.

Voorbeelden van goede beveiligingsproducten vindt u hier Voorbeeld beveiligings producten.

Veiligheid houdt natuurlijk ook in dat u bij calamiteiten uw woning snel moet kunnen verlaten en er niet, bijvoorbeeld, 3 sloten op uw voordeur mogen zitten. Een aspect dat vaak wordt vergeten.


Veiligheidsvoorlichting in de wijk.

We hebben in het verleden ook onze mederwerking verleend aan veiligheidsvoorlichting in de wijken. In 2014 was in Waterrijk in de wijk Dichteren de eerste van een aantal voorlichtingsbijeenkomsten rond woninginbraken en Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Waarna er voorlichtingsbijeenkomsten in De Pol Gaanderen en Koningin Beatrix Centrum Wehl zijn geweest. Ondanks het mooie weer waren verrassend veel mensen ingegaan op de uitnodiging van de politie om bij de voorlichtingsbijeenkomsten een spiegel voorgehouden te krijgen door politie, brandweer en een echte inbreker!


Milieu

“We hebben de wereld te leen van onze kinderen” houdt voor ons aannemersbedrijf ook in dat wij verantwoordelijkheid nemen voor milieubewust bouwen en advisering aan klanten.

Met zorg voor energiebesparing en hergebruik van materialen. We zijn dus altijd op zoek naar de beste materialen die de minste milieubelasting geven of het effectiefste resultaat opleveren.

Bijvoorbeeld voor isoleren Tonzon® isolatie producten.
Voor opwekken van energie RidgeBlade® met name de combinatie van nokwindmolen met PV is een uitermate goede oplossing om pandgebonden dag en nacht energie op te wekken met een minium aan batterijpacks (batterijen zijn op dit moment nog verre van milieuvriendelijk).

Natuurlijke isolerende binnenwanden met leemstuc.Pavatex-isolatie systemen

Hoofdpunten

Een stap van 16 jaar achteruit voor het milieu.

Onderstaande conclusie van Milieu Centraal betekend dat er door het gebruik van HFK’s voor vloerisolatie we zestien jaar achter liggen op het energieneutraal maken van Nederland. En dit dankzij de promotie van de Nederlandse Overheid die in de voorlichtingscampagne alleen maar Isolatie bedrijven gebruikte die Isolatie spuiten. Hoe geloofwaardig kun je als overheid zijn nu dit feit bewezen is.


Utrecht, 21 juni 2017 - Het isoleren van vloeren is goed voor het klimaat, maar niet als dat gebeurt met gespoten polyurethaan (PUR) met HFK’s als blaasmiddel. Dit concludeert voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal op basis van een onderzoek naar de milieueffecten van dit materiaal voor vloerisolatie. De conclusie is geen reden om af te zien van het isoleren van de vloer. Er zijn vele andere materialen beschikbaar, die het milieu nauwelijks belasten.
Bij vloerisolatie met polyurethaan wordt het materiaal als schuim tegen de onderkant van de vloer gespoten. In het blaasmiddel zitten HFK's (fluorkoolwaterstoffen). De gebruikte HFK's zijn zeer krachtige broeikasgassen, tussen de 800 en 3200 keer sterker dan CO2. Om die reden worden deze HFK’s voor gespoten vloerisolatie per 2023 verboden. Uit berekeningen van Milieu Centraal blijkt dat het gemiddeld 16 jaar duurt tot het broeikaseffect van de toepassing van PUR-vloerisolatie met HFK’s is goedgemaakt door de CO2-besparing van lager energieverbruik in huis. Bij veel andere isolatiematerialen varieert dat van een paar maanden tot 2 jaar.

Meer informatie

Categories

Cilindertrekken rukt op als inbraakmethode.

Binnen 30 seconden is het gepiept. Een inbraak door middel van cilindertrekken. Inbrekers maken steeds vaker gebruik van deze methode. Hoe u cilindertrekken kunt voorkomen. “Wacht niet tot het te laat is en laat u vooral goed adviseren.”

“Het overgrote deel van de woningen in Nederland is voorzien van sloten met cilinders die niet bestand zijn tegen cilindertrekken ”. Woningen die volgens het Bouwbesluit gebouwd worden, vallen daar helaas ook nog onder. “Een inbreker herkent dit direct als potentieel doelwit.” Bij deze inbraakmethode wordt de cilinder van een slot uit de deur getrokken door er een schroef in te draaien en daar mechanische druk op te zetten, hierdoor breekt de cilinder af. Vervolgens wordt met een universele ‘bouwsleutel’ de deur geopend. “Het gereedschap dat inbrekers hiervoor nodig hebben, is helaas eenvoudig verkrijgbaar.”


Foto's

Infrezen_slotgat


Het_nieuw_dakraam_klaar_voor_de_schilder


Maken van mal voot toogkozijn

Gerrit Kranenbarg is hier de winddeler.
Zoals u ziet zijn we zeer begaan met maatschappij en milieu en zetten onze woorden ook om in daden.