Aannemersbedrijf G. Kranenbarg

Kwaliteit in bouwen en beveiliging

Welkom

Aannemersbedrijf G. Kranenbarg is vanaf 1987 als zelfstandig aannemersbedrijf werkzaam in de regio Doetinchem en omstreken. Onze doelstelling is het leveren van kwaliteitswerk in de bouw en in mechanische beveiliging. Kwaliteit is onze eerste prioriteit, bij alle 3 pijlers in ons bedrijf.


Bouw

Vanaf 1968 werkzaam in de bouw veel ervaring met onderhoud, restauratie, nieuwbouw en klantenwerk. Alsmede grote kennis van oude bouwtechnieken die belangrijk zijn voor onderhoud en restauratie van oude en bestaande gebouwen.
Voor ons houdt dit in dat wij goed naar de vraag van onze klant luisteren en uitgaan van zijn/haar wens. Dit vertalen we naar de beste oplossing en materiaalkeus. We leggen altijd uit waarom we deze keus maken in uw situatie.

U ontvangt altijd vooraf op papier een duidelijk overzicht van de kosten voor de gebruikte materialen en het werkloon. Een klant weet van te voren waar hij voor kiest.

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden.


Beveiliging zorgwoningen

Voor de beveiliging van de zorgwoningen worden de PKVW bedrijven buitenspel gezet door de fabrikanten van de sleutelkluisjes. De fabrikanten bieden deze rechtstreeks aan aan de zorginstellingen en zijn niet vrij beschikbaar voor de betere beveiligingsbedrijven. Op deze manier wordt de prijs voor de service van toegang tot zorgwoningen kunstmatig hoog gehouden.

In de beveiligingsrichtlijn van het PKVW wordt de speciale zorgcilinder niet genoemd. Met toepassing van deze cilinder heeft de zorginstelling met 1 speciale sleutel toegang tot meerdere zorgwoningen terwijl de bewoners van de zorgwoning bij elkaar geen toegang hebben.

Deze oplossing is vele malen goedkoper dan de kunstmatige duurdere sleutelkluisjes.
Een ander bijkomstigheid voor de bewoners is dat er uitwendig aan de woning geen kenmerken zitten dat er een hulpbehoevend persoon op het betreffende adres woont en zodoende extra veiligheid aan de bewoners biedt.

Politiekeurmerk Veilig Wonen® - PKVW Infosheet Toegang tot zorgwoningen


Laatste sleutelkluis nieuws:

Puck Keysafe


Puck sleutelkluis SKG**

De Puck sleutelkluis SKG** is het enige gecertificeerde codeslot sleutelkluisje van Nederland. De Puck sleutelkluis is vanaf juli 2017 weer (beperkt) leverbaar.


Mechanische beveiliging.

Als betere beveiligingsspecialist, zijn we al sinds 1993 actief bezig met het beveiligen van woonhuizen en bedrijfspanden.

Voor de beveiliging van uw woning en of bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer dan 48 jaar ervaring in hang en sluitwerk, bij ons bent u aan het juiste adres voor eerlijke voorlichting en beveiliging.

Veiligheid in en rond uw woning wordt door ons ook beschouwd als een groot goed.

Als Gediplomeerd PKVW adviseur van Politiekeurmerk Veilig Wonen® werken wij volgens de PKVW richtlijnen.

Voorbeelden van goede beveiligingsproducten vindt u hier Voorbeeld beveiligings producten.

Veiligheid houdt natuurlijk ook in dat u bij calamiteiten uw woning snel moet kunnen verlaten en er niet, bijvoorbeeld, 3 sloten op uw voordeur mogen zitten. Een aspect dat vaak wordt vergeten.


Veiligheidsvoorlichting in de wijk.

We hebben in het verleden ook onze mederwerking verleend aan veiligheidsvoorlichting in de wijken. In 2014 was in Waterrijk in de wijk Dichteren de eerste van een aantal voorlichtingsbijeenkomsten rond woninginbraken en Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Waarna er voorlichtingsbijeenkomsten in De Pol Gaanderen en Koningin Beatrix Centrum Wehl zijn geweest. Ondanks het mooie weer waren verrassend veel mensen ingegaan op de uitnodiging van de politie om bij de voorlichtingsbijeenkomsten een spiegel voorgehouden te krijgen door politie, brandweer en een echte inbreker!


Milieu

“We hebben de wereld te leen van onze kinderen” houdt voor ons aannemersbedrijf ook in dat wij verantwoordelijkheid nemen voor milieubewust bouwen en advisering aan klanten.

Met zorg voor energiebesparing en hergebruik van materialen. We zijn dus altijd op zoek naar de beste materialen die de minste milieubelasting geven of het effectiefste resultaat opleveren.

Bijvoorbeeld voor isoleren Tonzon® isolatie producten.
Voor opwekken van energie RidgeBlade® met name de combinatie van nokwindmolen met PV is een uitermate goede oplossing om pandgebonden dag en nacht energie op te wekken met een minium aan batterijpacks (batterijen zijn op dit moment nog verre van milieuvriendelijk).

Natuurlijke isolerende binnenwanden met leemstuc.Pavatex-isolatie systemen

Contactinformatie

an image
Aannemersbedrijf
G. Kranenbarg

Markhorst 7
7009 LD Doetinchem

Email: info@gkranenbarg.nl
Phone: 0314-393403
Handelsreg.08045269


Hoofdpunten

RidgeBlade ook voor Nederland een goed alternatief!
Helaas nog niet beschikbaar voor Nederland.

Meer informatie RidgeBlade.

sleutel


Meer Met Minder


Douglas Carpot-kapschuur-2
Douglas kapschuur/carpot
Ecodak
Ecodak
Douglas-bloembak1
Douglas bloembak
Douglas tafelblad
Douglas tafelblad
Douglas tafeltjes
Douglas tafeltjes

Gerrit Kranenbarg is hier de winddeler.
Zoals u ziet zijn we zeer begaan met maatschappij en milieu en zetten onze woorden ook om in daden.

Foto's