Aannemersbedrijf G. Kranenbarg

Kwaliteit in bouwen en beveiliging

Contactinformatie

an image
Aannemersbedrijf
G. Kranenbarg

Markhorst 7
7009 LD Doetinchem

Email: info@gkranenbarg.nl
Phone: 0314-393403
Handelsreg.08045269


sleutel


Meer Met Minder


Douglas Carpot-kapschuur-2
Douglas kapschuur/carpot


Ecodak
Ecodak


Douglas-bloembak1
Douglas bloembak


Douglas tafelblad
Douglas tafelblad


Douglas tafeltjes
Douglas tafeltjes

De beste kwaliteit in beveiliging


Beveiliging.

Aannemersbedrijf G. Kranenbarg is al meer dan 20 jaar de beveiligingsspecialist voor Doetinchem en omstreken.

Er zijn meerdere soorten beveiliging in de bouw:

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen® kent twee klasses beveiliging nl:

•Mechanische beveiliging: door middel van kwaliteit hang- en sluitwerk

•Elektronische beveiliging: door middel van elektronische installaties

Beveiligiging begint altijd eerst met deugdelijke hang en sluitwerk (mechanische beveiliging).

Elektronische beveiliging is altijd een toevoeging op de mechanischische beveiliging.

Wij zijn in bezit van het diploma Technisch Beheerder Mechanische Beveiliging en Preventieadviseur Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

Aannemersbedrijf G. Kranenbarg zet zich in voor mechanische beveiliging.

Wie wilt u in huis?

Deugdelijk hang- en sluitwerk is bedoeld om uw veiligheid in huis te bewaken. Om ongewenste “gasten” buiten uw huis te houden en een maximum aan comfort te leveren voor de bewoners. Het huis in- en uitgaan moet simpel blijven voor bewoners, maar zo moeilijk mogelijk voor ongenode personen.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen® geeft hier duidelijk richtlijnen over, in samenwerking met het Centrum voor Beveiliging & Veiligheid. Aan onze klanten leggen we deze regelgeving uit en bespreken de oplossingen die in hun situatie mogelijk zijn.

Gedrag

Natuurlijk heeft beveiliging ook te maken met gedrag.

Iemand die met geweldig hang- en sluitwerk toch de tuindeur open laat staan bij afwezigheid, kan niet verbaasd zijn dat bij terugkeer blijkt dat er eigendommen zijn verdwenen.

Of als er een bovenraam open staat voor ventilatie en er staat een kliko of ladder dichtbij.

En wat denkt u van “Ik ben even weg, de sleutel ligt onder de mat”?

Uw gedrag en dat van uw huisgenoten telt mee!

Tijd

Mechanische beveiliging is erop gericht de inbreker zoveel mogelijk tijd te kosten. Want daar houden inbrekers niet van. Het moet snel en simpel, en dan gauw ervandoor!

Elke opening in huis vereist daarom uw aandacht, natuurlijk de voordeur en de tuindeur, maar wat dacht u van het wc-raampje? Wordt vaak vergeten.

Net als ”bovenlichtjes”.

Voorbeelden van diverse oplossingen vindt u hier.

Belt u ons gerust voor een vrijblijvend advies voor wat in uw situatie mogelijk is. We komen dan graag bij u langs.


Hoofdpunten

Een stap van 16 jaar achteruit voor het milieu.

Onderstaande conclusie van Milieu Centraal betekend dat er door het gebruik van HFK’s voor vloerisolatie we zestien jaar achter liggen op het energieneutraal maken van Nederland. En dit dankzij de promotie van de Nederlandse Overheid die in de voorlichtingscampagne alleen maar Isolatie bedrijven gebruikte die Isolatie spuiten. Hoe geloofwaardig kun je als overheid zijn nu dit feit bewezen is.


Utrecht, 21 juni 2017 - Het isoleren van vloeren is goed voor het klimaat, maar niet als dat gebeurt met gespoten polyurethaan (PUR) met HFK’s als blaasmiddel. Dit concludeert voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal op basis van een onderzoek naar de milieueffecten van dit materiaal voor vloerisolatie. De conclusie is geen reden om af te zien van het isoleren van de vloer. Er zijn vele andere materialen beschikbaar, die het milieu nauwelijks belasten.
Bij vloerisolatie met polyurethaan wordt het materiaal als schuim tegen de onderkant van de vloer gespoten. In het blaasmiddel zitten HFK's (fluorkoolwaterstoffen). De gebruikte HFK's zijn zeer krachtige broeikasgassen, tussen de 800 en 3200 keer sterker dan CO2. Om die reden worden deze HFK’s voor gespoten vloerisolatie per 2023 verboden. Uit berekeningen van Milieu Centraal blijkt dat het gemiddeld 16 jaar duurt tot het broeikaseffect van de toepassing van PUR-vloerisolatie met HFK’s is goedgemaakt door de CO2-besparing van lager energieverbruik in huis. Bij veel andere isolatiematerialen varieert dat van een paar maanden tot 2 jaar.

Meer informatie

Categories

Cilindertrekken rukt op als inbraakmethode.

Binnen 30 seconden is het gepiept. Een inbraak door middel van cilindertrekken. Inbrekers maken steeds vaker gebruik van deze methode. Hoe u cilindertrekken kunt voorkomen. “Wacht niet tot het te laat is en laat u vooral goed adviseren.”

“Het overgrote deel van de woningen in Nederland is voorzien van sloten met cilinders die niet bestand zijn tegen cilindertrekken ”. Woningen die volgens het Bouwbesluit gebouwd worden, vallen daar helaas ook nog onder. “Een inbreker herkent dit direct als potentieel doelwit.” Bij deze inbraakmethode wordt de cilinder van een slot uit de deur getrokken door er een schroef in te draaien en daar mechanische druk op te zetten, hierdoor breekt de cilinder af. Vervolgens wordt met een universele ‘bouwsleutel’ de deur geopend. “Het gereedschap dat inbrekers hiervoor nodig hebben, is helaas eenvoudig verkrijgbaar.”


Foto's

Infrezen_slotgat


Het_nieuw_dakraam_klaar_voor_de_schilder


Maken van mal voot toogkozijn

Gerrit Kranenbarg is hier de winddeler.
Zoals u ziet zijn we zeer begaan met maatschappij en milieu en zetten onze woorden ook om in daden.