Aannemersbedrijf G. Kranenbarg

Kwaliteit in bouwen en beveiliging

Contactinformatie

an image
Aannemersbedrijf
G. Kranenbarg

Markhorst 7
7009 LD Doetinchem

Email: info@gkranenbarg.nl
Phone: 0314-393403
Handelsreg.08045269


sleutel


Meer Met Minder


Douglas Carpot-kapschuur-2
Douglas kapschuur/carpot


Ecodak
Ecodak


Douglas-bloembak1
Douglas bloembak


Douglas tafelblad
Douglas tafelblad


Douglas tafeltjes
Douglas tafeltjes

Mul-T-Lock ENTR.


Nieuw!!


De Mul-T-Lock ENTR: open uw deur met één druk op de knop!

U kent het vast wel. Oma krijgt thuiszorg en nu hebben meerdere mensen een sleutel nodig of uw kind gaat naar het voortgezet onderwijs. De vorige huishoudelijke hulp heeft haar sleutel nog steeds niet terug gebracht….

Weten we nog wel wie we toegang tot de woning hebben gegeven? Staat het ergens opgeschreven? De sleutel kan misschien ongeoorloofd nagemaakt worden…… Een nieuwe cilinder en extra sleutels kosten veel geld. En nog blijft het risico bestaan dat u niet weet wie een sleutel in bezit heeft als ze eenmaal uitgereikt zijn. Is er een sleutel kwijt, dan maakt men er vaak zonder dat u dat weet één kopie bij. Kortom kosten en risico. Een sleutelkluisje aan de muur bood een oplossing maar je weet niet wie er binnen is geweest. Of het kluisje werd opengebroken.

Mul-T-Lock ENTR

Mul-T-Lock ENTR leverancier Marenco.

ENTR is de naam van het nieuwe maar vooral het “slimme slot” dat vrijwel iedere deur op een eenvoudige wijze opent en sluit. Voor- of achterdeur, meerpuntsluiting of enkelvoudig slot de ENTR met ingebouwde accu en europrofiel cilinder monteert u binnen enkele minuten. Voor het instellen van de draairichting en aantal slagen dat de ENTR moet maken om het slot te bedienen volgt u het Nederlandstalige handleiding. De ENTR opent het slot en sluit uw deur veilig af. Aan de buitenzijde ziet u alleen de veilige Mul-T-Lock eurprofielcilinder. De ENTR bevindt zich aan de binnenzijde van de deur.

Meerdere mensen
De Mul-T-Lock ENTR geeft alleen de bevoegde personen toegang. U bepaalt wie er met een code, vingerprint, afstandsbediening of met zijn mobiele telefoon / tablet naar binnen kan. Mag iemand er niet meer in? dan her-programmeert u de ENTR en is er voor die persoon geen toegang meer mogelijk.

Mul-T-Lock ENTR film.

Gebruik
Van buiten af opent u het slot door een druk op de afstandsbediening aan uw sleutelbos. Of… u toetst de code in op het bij de deur gemonteerde codepaneel. Met de App op uw mobiele telefoon of tablet (Bluetooth 4.0 - Android en ios) opent u het slot in een handomdraai. Van binnen uit opent u de ENTR met de draaiknop of door met uw duim en wijsvinger, een schuivende beweging naar beneden over de zijkanten van de ENTR te maken. De communicatie tussen de Smartphone en de ENTR is gecodeerd middels een veilige 128 bits versleuteling. In noodgevallen kunt u de deur openen met de gepatenteerde Mul-T-Lock sleutels welke standaard meegeleverd worden met de ENTR.

Doelgroepen
Extra sleutels laten bijmaken voor bijvoorbeeld thuiszorg, gezinshulp, buren en dergelijke hoeft niet meer. Ook de kantoor-, kantine-, personeelsdeur is eenvoudig en snel afgesloten voor onbevoegden. Risico vermindering van diefstal uit bijvoorbeeld een medicijn-, archief- of voorraadkast. De patiënten kast van de dokter of de medicijnkast in de Apotheek staat alleen open voor bevoegden.

Voor wie
- Kantoren met kostbare apparatuur of vertrouwelijke documenten
- Personeelskantine waar persoonlijke eigendommen bewaard worden
- Magazijnen met risicovolle voorraad
- Medicijnkasten van ziekenhuizen of artsen
- Het archief van een kinderdag verblijf met persoonlijke gegevens

Hoofdpunten

Een stap van 16 jaar achteruit voor het milieu.

Onderstaande conclusie van Milieu Centraal betekend dat er door het gebruik van HFK’s voor vloerisolatie we zestien jaar achter liggen op het energieneutraal maken van Nederland. En dit dankzij de promotie van de Nederlandse Overheid die in de voorlichtingscampagne alleen maar Isolatie bedrijven gebruikte die Isolatie spuiten. Hoe geloofwaardig kun je als overheid zijn nu dit feit bewezen is.


Utrecht, 21 juni 2017 - Het isoleren van vloeren is goed voor het klimaat, maar niet als dat gebeurt met gespoten polyurethaan (PUR) met HFK’s als blaasmiddel. Dit concludeert voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal op basis van een onderzoek naar de milieueffecten van dit materiaal voor vloerisolatie. De conclusie is geen reden om af te zien van het isoleren van de vloer. Er zijn vele andere materialen beschikbaar, die het milieu nauwelijks belasten.
Bij vloerisolatie met polyurethaan wordt het materiaal als schuim tegen de onderkant van de vloer gespoten. In het blaasmiddel zitten HFK's (fluorkoolwaterstoffen). De gebruikte HFK's zijn zeer krachtige broeikasgassen, tussen de 800 en 3200 keer sterker dan CO2. Om die reden worden deze HFK’s voor gespoten vloerisolatie per 2023 verboden. Uit berekeningen van Milieu Centraal blijkt dat het gemiddeld 16 jaar duurt tot het broeikaseffect van de toepassing van PUR-vloerisolatie met HFK’s is goedgemaakt door de CO2-besparing van lager energieverbruik in huis. Bij veel andere isolatiematerialen varieert dat van een paar maanden tot 2 jaar.

Meer informatie

Categories

Cilindertrekken rukt op als inbraakmethode.

Binnen 30 seconden is het gepiept. Een inbraak door middel van cilindertrekken. Inbrekers maken steeds vaker gebruik van deze methode. Hoe u cilindertrekken kunt voorkomen. “Wacht niet tot het te laat is en laat u vooral goed adviseren.”

“Het overgrote deel van de woningen in Nederland is voorzien van sloten met cilinders die niet bestand zijn tegen cilindertrekken ”. Woningen die volgens het Bouwbesluit gebouwd worden, vallen daar helaas ook nog onder. “Een inbreker herkent dit direct als potentieel doelwit.” Bij deze inbraakmethode wordt de cilinder van een slot uit de deur getrokken door er een schroef in te draaien en daar mechanische druk op te zetten, hierdoor breekt de cilinder af. Vervolgens wordt met een universele ‘bouwsleutel’ de deur geopend. “Het gereedschap dat inbrekers hiervoor nodig hebben, is helaas eenvoudig verkrijgbaar.”


Foto's

Infrezen_slotgat


Het_nieuw_dakraam_klaar_voor_de_schilder


Maken van mal voot toogkozijn

Gerrit Kranenbarg is hier de winddeler.
Zoals u ziet zijn we zeer begaan met maatschappij en milieu en zetten onze woorden ook om in daden.